Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22805
Назва: Розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировини
Автори: Ольшевська, С. С.
Челябієва, В. М.
Ключові слова: технологія приготування масла
вершкове масло
біологічна цінність
рослинна сировина
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета роботи - розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировини.
Опис: Ольшевська, С. С. Розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировини / С. С. Ольшевська ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 357-358.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22805
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
357-358 Ольшевська С.С..pdfНаукова доповідь259,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.