Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22821
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарцан, В. Д.-
dc.date.accessioned2021-07-01T14:46:05Z-
dc.date.available2021-07-01T14:46:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22821-
dc.descriptionКарцан, В. Д. Розробка технології виробництва плодово-ягідного морозива з використанням цукрозамінників : дипломна робота : 181 – Харчові технології / В. Д. Карцан ; керівник роботи Н. М. Денисова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 66 с.en_US
dc.description.abstractУ проекті розроблено технологію виготовлення плодово-ягідного морозива з вдосконаленим білково-вуглеводним складом та замінниками цукру - фруктозою, сукралозою, інуліном та екстрактом стевії. В якості базового продукту обрано морозиво плодово-ягідне згідно ДСТУ 4734:2007. В роботі проаналізовано асортимент морозива, що випускається в Україні. Розглянуто можливість поліпшення білково-вуглеводного складу продукції. Наведено данні щодо використання цукрозамінників в харчовій промисловості, зокрема під час виробництва морозива. Наведено результати експериментальних досліджень впливу цукрозамінників на якісні властивості напівфабрикату та готового продукту. Розраховано виробничу рецептуру та собівартість морозива плодово-ягідного з використанням цукрозамінників.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectцукрозамінникиen_US
dc.subjectморозиво плодово-ягіднеen_US
dc.subjectтехнологія виробництваen_US
dc.subjectsugar substitutesen_US
dc.subjectice cream fruit-berryen_US
dc.subjectproduction technologyen_US
dc.titleРозробка технології виробництва плодово-ягідного морозива з використанням цукрозамінниківen_US
dc.typeThesisen_US
dc.description.abstractalt1In the course work, the technology of production of fruit and berry ice cream with improved protein-carbohydrate composition and sugar substitutes - fructose, sucralose, inulin and stevia extract was developed. Fruit and berry ice cream was selected as the base product according to DSTU 4734: 2007. The work analyzes the range of ice cream produced in Ukraine. The possibility of improvement of protein-carbohydrate composition of products is considered. The data on the use of sugar substitutes in the food industry, in particular during the production of ice cream. The results of experimental studies of the effect of sugar substitutes on the quality properties of the semi-finished product and the finished product are presented. The production recipe and the cost of ice cream for fruit and berry use of sugar substitutes have been calculated.en_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карцан В. Д..pdfДипломна робота1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.