Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22826
Назва: Виробництво хліба з використанням хмелевої закваски
Автори: Сорокіна, Д. С.
Яремчук-Новіков, М. А.
Челябієва, В. М.
Ключові слова: виробництво хліба
хмелева закваска
продукти харчування
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження: розробка технології виготовлення хмелевої закваски та приготування пшенично- житнього хліба, дослідження його органолептичних показників.
Опис: Сорокіна, Д. С. Виробництво хліба з використанням хмелевої закваски / Д. С. Сорокіна, М. А. Яремчук-Новіков ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 365-367.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22826
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
365-367 Сорокіна Д. С..pdfНаукова доповідь984,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.