Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22828
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яцко, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-02T06:59:08Z | - |
dc.date.available | 2021-07-02T06:59:08Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22828 | - |
dc.description | Яцко, Ю. С. Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба / Ю. С. Яцко, Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 368-369. | en_US |
dc.description.abstract | Мета дослідження: розробка технології приготування пшеничного хліба, збагаченого звичайним і пророщеним насінням гарбуза. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | насіння гарбуза | en_US |
dc.subject | фізико-хімічний показник | en_US |
dc.subject | органолептичний показник | en_US |
dc.subject | пшеничний хліб | en_US |
dc.title | Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
368-369 Яцко Ю. С..pdf | Наукова доповідь | 234,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.