Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22828
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯцко, Ю. С.-
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.date.accessioned2021-07-02T06:59:08Z-
dc.date.available2021-07-02T06:59:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22828-
dc.descriptionЯцко, Ю. С. Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба / Ю. С. Яцко, Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 368-369.en_US
dc.description.abstractМета дослідження: розробка технології приготування пшеничного хліба, збагаченого звичайним і пророщеним насінням гарбуза.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectнасіння гарбузаen_US
dc.subjectфізико-хімічний показникen_US
dc.subjectорганолептичний показникen_US
dc.subjectпшеничний хлібen_US
dc.titleДослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хлібаen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
368-369 Яцко Ю. С..pdfНаукова доповідь234,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.