Замай Ж. В.: доповіді, тези доповідей : [3] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 3 з 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Ферментовані напої на рослинному молоціЗамай, Ж. В.; Сорокіна, Д. С.
2020Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хлібаЯцко, Ю. С.; Замай, Ж. В.
2020Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хлібаКулініч, О. М.; Замай, Ж. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 3 з 3