Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22934
Назва: Управління ризиками державних цільових програм і проєктів : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Старченко, Г. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення курсу є формування знань щодо управління ризиками державних цільових програм і проєктів, сутності ризик-аналізу проєкту, набуття здобувачем вищої освіти практичних вмінь з розв’язування складних спеціалізованих задач та практичних проблем під час професійної діяльності у галузі публічного адміністрування здатності до пошуку, оброблення та аналізу інформації з різних джерел, здатності працювати в команді, володіння навичками міжособистісної взаємодії для досягнення спільної мети, здатності планувати та управляти часом, здатності готувати проєкти управлінських рішень та їх впроваджувати, уміння аргументувати вибір методів розв’язування спеціалізованих задач в галузі публічного управління, критично оцінювати отримані результати та захищати прийняті рішення.
Опис: Управління ризиками державних цільових програм і проектів : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи для здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» всіх форм навчання / уклад. Г. В. Старченко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 62 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22934
Розташовується у зібраннях:Старченко Г. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Управління ризиками державних цільових програм і проектів..pdfНавчально-методичне видання941,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.