Старченко Г. В.: навчально-методичні видання : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Управління проєктами : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент»Старченко, Г. В.
2021Бізнес-планування : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент»Старченко, Г. В.
2021Операційний менеджмент : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент»Старченко, Г. В.
2021Менеджмент сервісу : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент»Старченко, Г. В.
2021Управління ризиками державних цільових програм і проєктів : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Старченко, Г. В.
2021Сучасні технології публічних презентацій : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Старченко, Г. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6

Перегляд

за датою випуску