Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22936
Назва: Операційний менеджмент : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент»
Автори: Старченко, Г. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Мета методичних вказівок: формування знань і практичних навичок з формування у студентів навиків розробки та удосконалення операційної системи підприємства, вмінь ефективного управління галузевими операційними підсистемами, як основи забезпечення стратегічних цілей організації; комплексу знань щодо базових принципів, основних категорій, сучасних концепцій, теоретичних положень та практичних методів управління основною діяльністю підприємства.
Опис: Операційний менеджмент : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи для здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спец. 073 «Менеджмент» всіх форм навчання / уклад. Г. В. Старченко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 74 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22936
Розташовується у зібраннях:Старченко Г. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Операційний менеджмент..pdfНавчально-методичне видання1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.