Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22948
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.contributor.authorЦибуля, С. Д.-
dc.contributor.authorПасов, Г. В.-
dc.date.accessioned2021-07-05T15:53:52Z-
dc.date.available2021-07-05T15:53:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22948-
dc.descriptionІнноваційні технології харчових виробництв : метод. вказівки до організації самост. роботи і проведення практ. занять здобувачів другого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, С. Д. Цибуля, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021.– 21 с.en_US
dc.description.abstractМетою вивчення «Інноваційних технологій харчових виробництв» є підготовка висококваліфікованих кадрів для підприємств харчових виробництв і науково-дослідних установ, створення наукової школи в галузі розробки інноваційних продуктів, інгредієнтів для їх виробництва, оволодіння методами розробки нових та вдосконалення існуючих технологічних процесів з використанням інноваційних підходів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleІнноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до організації самостійної роботи і проведення практичних занять здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Технічні науки
Пасов Г. В.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні технології харчових виробництв..pdfНавчально-методичне видання321,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.