Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22949
Назва: Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»
Автори: Замай, Ж. В.
Цибуля, С. Д.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Опис: Інноваційні технології харчових виробництв : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів другого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021.– 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22949
Розташовується у зібраннях:Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні технології харчових виробництв..pdfНавчально-методичне видання403,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.