Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22949
Назва: | Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» |
Автори: | Замай, Ж. В. Цибуля, С. Д. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
Опис: | Інноваційні технології харчових виробництв : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів другого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021.– 23 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22949 |
Розташовується у зібраннях: | Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні технології харчових виробництв..pdf | Навчально-методичне видання | 403,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.