Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23182
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКулініч, О. М.
dc.date.accessioned2021-07-12T07:23:54Z
dc.date.available2021-07-12T07:23:54Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/23182
dc.descriptionКулініч, О. М. Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком ряду видів капусти : випускна кваліфікаційна робота : 181 "181 "Харчові технології " / О. М. Кулініч ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Ченігівська політехніка, кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 71 с.en_US
dc.description.abstractВипускна кваліфікаційна робота на тему: «Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком капусти» складається з 5 розділів. Випускна робота присвячена розробці технології хліба пшеничного, збагаченого порошком капусти. В дипломному проекті представлені огляд літератури по заданій темі, характеристика сировини та методи дослідження напівфабрикатів та готових виробів, експериментальна науково-дослідна частина в якій представлені результати дослідів, технологічні розрахунки продуктивності провідного обладнання та виробничих рецептур. Результати проведеної роботи показав позитивний вплив додавання рослинної сировини на органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectтехнологіяen_US
dc.subjectпшеничний хлібen_US
dc.subjectпорошок капустиen_US
dc.titleРозробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком ряду видів капустиen_US
dc.typeThesisen_US
dc.description.abstractalt1The final qualifying work on the topic: "Development of technology of wheat bread enriched with cabbage powder" consists of 5 sections. The final work is devoted to the development of technology of wheat bread enriched with cabbage powder. The diploma project presents a review of the literature on the given topic, characteristics of raw materials and research methods of semi-finished and finished products, experimental research part which presents the results of experiments, technological calculations of productivity of leading equipment and recipe of products. The results of this work showed a positive effect of adding vegetable raw materials on the organoleptic and physicochemical properties of bread.en_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кулініч Оксани Миколаївни,МХТп-191.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.