Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23236
Назва: Розробка проєкту міні-заводу з виробництва пастеризованого молока та сметани потужністю 60 т переробленого молока за зміну
Автори: Запека, М. О.
Ключові слова: проєкт
міні-завод
виробництво
пастеризоване молока
пастеризована сметани
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): В дипломному проекті на тему «Розробка проекту міні-заводу з виробництва пастеризованого молока та сметани потужністю 60 т переробленого молока за зміну» розглянуто і запропоновано заходи щодо забезпечення процесу виробництва сметани жирністю 15% і сметани жирністю 20%, ультрапастеризованих вершків жирністю 10% і молока питного жирністю 1,5%. Для реалізації даного проекту є потреба у встановленні на підприємстві ліній технологічного обладнання для приготування продуктів заданого асортименту. В розділах та підрозділах бакалаврської роботи наведено наступне: - у вступі висвітлено стан молочної промисловості, а також наведено основні види молочної продукції, що виробляються в Україні; - у технологічній частині роботи наведено розрахунок продуктів запроектованого асортименту із зазначенням схеми переробки сировини, подано опис технологій продуктів, вибір та обґрунтування технологічних режимів виробництва сметани, вершків та молока, технохімічний контроль якості продукції, заходи промислової санітарії; - підрозділ «підбір технологічного обладнання» присвячений проектуванню ліній технологічного обладнання для створення безперервності здійснення технологічних процесів; - розділ «розрахунок необхідних виробничих площ і приміщень» присвячений розрахунку оптимальних площ для забезпечення роботи підприємства; - в розділі «екологічна частина» розглянуто загальні питання, пов’язані із використанням безвідходних технологій за рахунок переробки вторинної молочної сировини, охороною природи та її ресурсів, наведено стан екології на підприємстві, вказано шляхи її поліпшення; - розділ Охорона праці на підприємстві висвітлює стан охорони праці на комбінаті, наведено опис небезпечних та шкідливих факторів на виробництві, шляхи зменшення та усунення їх впливу на виробничий персонал.
Опис: Запека, М. О. Розробка проєкту міні-заводу з виробництва пастеризованого молока та сметани потужністю 60 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 «Харчові технології» / М. О. Запека ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 88 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23236
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРБ Запека М.О..pdfВипускна кваліфікаційна робота911,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.