Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23324
Назва: Застосування сучасних геодезичних і геоінформаційних технологій на прикладі реалізації проекту землеустрою
Автори: Чугай, А. С.
Ключові слова: землеустрій
геодезичні технології
геоінформаційних технології
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена. застосуванню сучасних геодезичних і геоінформаційних технологій на прикладі реалізації проекту землеустрою Були проведені польові роботи на земельній ділянці яка розташована с. Салтикова Дівиця Куликівський район Чернігівської області для розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га. Виконані камеральні роботи в програмному забезпечені ГІС 6 та AutoCad.
Опис: Чугай, А. С. Застосування сучасних геодезичних і геоінформаційних технологій на прикладі реалізації проекту землеустрою : випускна кваліфікаційна робота : 193 "Геодезія та землеустрій" / А. С. Чугай ; керівник роботи С. Д. Крячок ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра геодезії, картографії та землеустрою. – Чернігів, 2020. – 119 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23324
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чугай.pdfдиплом3,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.