Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23332
Назва: Розробка проєкту функціонального зонування паркової зони «Березовий Гай» у м. Чернігові
Автори: Муравко, Т. С.
Ключові слова: благоустрій
парк
зонування (зоннінг)
функціональна зона
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): В першому розділі розкриті традиційні та сучасні методи функціонального зонування земельних територій у містах нашої країни та за кордоном. Другий розділ присвячений розробленню рекомендацій щодо раціонального використання територій та розташування функціональних зон у парках та лісопарках міста. Надана характеристика розташування території парку на плані. В третьому розділі розглядається пропозиції щодо функціонального зонування проблема та розрахунок баланса території для зонування . В четвертому розділі роботи наводяться заходи з охорони праці при проведенні геодезичних досліджень ділянки під будівництво.
Опис: Муравко, Т. О. Розробка проєкту функціонального зонування паркової зони «Березовий Гай» у м. Чернігові : 193 "Геодезія та землеустрій" / Т. О. Муравко ; керівник роботи Є. Ю. Сахно ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра геодезії, картографії та землеустрою. – Чернігів, 2020. – 114 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23332
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Муравко.pdfдиплом6,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.