Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23373
Назва: Інженерна та комп’ютерна графіка : методичні вказівки до виконання графічних робіт та самостійної роботи для студентів спеціальностей 171 "Електроніка" ; 172 "Телекомунікації та радіотехніка"
Автори: Барбаш, М. І.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Дана методична розробка призначена для формування системи знань з фундаментальної графічно-інформаційної підготовки студентів з орієнтуванням на фаховий профіль; навчання студентів основним прийомам роботи при підготовці паперових та електронних варіантів креслень; методів геометричного моделювання в графічному редакторі. Можливості графічного пакету КОМПАС розглядаються вибірково та структуровано, паралельно з теоретичними основами побудови зображення в інженерній графіці. Основним завданням розділу «Комп’ютерна графіка» є вивчення процесу створення, редагування, передавання зображення засобами апаратно-програмного функціоналу комп’ютера; підготовка зображення до візуалізації; здійснення дій із зображенням в режимі реального часу. Методичні вказівки спрямовані на допомогу в оволодінні системою знань і вмінь, спрямованих на створення й опрацювання тривимірних зображень, на роботу з сучасними графічними системами та використання їх задля реалізації конкретних виробничих цілей підприємства, ознайомлення студентів з основними вимогами до виконання схем: правилами побудови схем, правилами виконання умовних графічних позначень елементів, літерними позначеннями, правилами складання переліку елементів до схем.
Опис: Інженерна та комп’ютерна графіка : методичні вказівки до виконання графічних робіт та самостійної роботи для студентів спеціальностей 171 "Електроніка" ; 172 "Телекомунікації та радіотехніка" / уклад. М. І. Барбаш. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 73 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23373
Розташовується у зібраннях:Барбаш М. І.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4102 Метод_СХЕМИ для ПЕ_РА_2021.pdfметодичні вказівки3,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.