Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23382
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПовна, С. В.-
dc.date.accessioned2021-09-03T09:27:55Z-
dc.date.available2021-09-03T09:27:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/23382-
dc.descriptionУправління проєктами : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи для ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" усіх форм навчання / уклад. С. В. Повна. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 52 с.en_US
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для опанування ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання практичної частини дисципліни „Управління проєктами‖, виконання самостійної та індивідуальної роботи.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleУправління проєктами : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи для ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" усіх форм навчанняen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Повна С. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4111 Повна 2021 MetodPracProjectManadg_2.pdfметодичні вказівки926,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.