Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка»
Технічні науки та технології: науковий журнал
2021
Технічні науки та технології. – 2021. – №1 (23)
Технічні науки та технології. – 2021. – №2 (24)
Технічні науки та технології. – 2021. – №3 (25)
Технічні науки та технології. – 2021. – №4 (26)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська»
Замай, Ж. В.
;
Боровик, С. Г.
;
Костенко, І. А.
;
Пасов, Г. В.
;
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
2021
Дослідження впливу добавок вівсяного борошна та яблучного пюре на технологію виробництва бісквітів
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
;
Моторко, О. М.
Перегляд
Автор
1
Боровик, С. Г.
1
Денисова, Н. М.
1
Замай, Ж. В.
1
Костенко, І. А.
1
Моторко, О. М.
1
Пасов, Г. В.
1
Цибуля, С. Д.
Тема
1
автоматизація
1
борошняні кондитерські вироби
1
бісквіт
1
водопідготовка
1
вівсяне борошно
1
зворотний осмос
1
метод флейвору
1
показники і нормативи якості питн...
1
програма Exel
1
яблучне пюре
.
< попередня
далі >
за датою випуску
2
2021