Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23726
Назва: Інженерія програмного забезпечення : методичні вказівки до виконання навчально-дослідних завдань з навчально-технологічної практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Автори: Трунова, О. В.
Войцеховська, М. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою навчально-технологічної практики є поглиблення і закріплення отриманих у вузі теоретичних і практичних знань і практичних умінь одержаних в процесі засвоєння наступних дисциплін: «Моделювання систем», «Об'єктно-орієнтоване програмування», «Бази даних», а також передумова до подальшого вивчення навчальної дисципліни «Емпіричні методи програмної інженерії». Адаптація до ринку праці за спеціальністю інженерія програмного забезпечення.
Опис: Інженерія програмного забезпечення : метод. вказівки до виконання навч.-дослід. завдань з навч.-технол. практики для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / уклад.: О. В. Трунова, М. М. Войцеховська – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 42 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23726
Розташовується у зібраннях:Войцеховська М. М.: навчально-методичні видання
Трунова О. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практика 2.pdf2,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.