Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23754
Назва: Розпізнавання образів та обробка зображень : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Автори: Войтенко, В. П.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Успішне засвоєння дисципліни «Розпізнавання образів та обробка зображень» в циклі професійної підготовки бакалаврів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» може стати підґрунтям для подальшої успішної діяльності у таких напрямах суспільного інтересу, як національна, корпоративна та особиста безпека, медицина, інтертейнмент тощо. Суто теоретичне вивчення дисципліни не в змозі дати розуміння складних алгоритмів, застосовуваних при розпізнаванні образів, тому навчальним планом передбачені лабораторні заняття, під час яких студент може ознайомитися з особливостями методів, що використовуються в системах розпізнавання образів, та набути певних практичних навичок із їхнього застосування.
Опис: Розпізнавання образів та обробка зображень : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / уклад. В. П. Войтенко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 146 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23754
Розташовується у зібраннях:Войтенко В. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розпізнавання образів та обробка зображень..pdfНавчально-методичне видання2,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.