Шевченко Л. А.: навчально-методичні видання : [8] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Рослинництво : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 201 «Агрономія»Рябуха, Г. І.; Шевченко, Л. А.
2023Фізіології рослин з основами біохімії : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр I курсу зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Шевченко, Л. А.; Кудряшова, К. М.; Бондар, І. М.
2022Лісова таксація : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Кудряшова, К. М.; Дем'яненко, Л. В.; Шевченко, Л. А.
2021Основи наукових досліджень в агрономії : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 201 «Агрономія»Шевченко, Л. А.; Кудряшова, К. М.; Рябуха, Г. І.
2021Управління лісогосподарським виробництвом : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання за освітнім ступенем магістр зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Кудряшова, К. М.; Селінний, М. М.; Шевченко, Л. А.
2020Агрономія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з мікробіології для студентів ІІ курсу з спеціальності 201 «Агрономія»Шевченко, Л. А.; Кудряшова, К. М.; Рябуха, Г. І.
2020Біометрія : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форми навчання за освітнім ступенем "бакалавр" зі спеціальностей 205 «Лісове господарство», 201 «Агрономія»Кудряшова, К. М.; Рябуха, Г. І.; Шевченко, Л. А.
2020Лісове ґрунтознавство : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Канівець, В. І.; Шевченко, Л. А.; Кудряшова, К. М.; Рябуха, Г. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8