Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20559
Назва: Біометрія : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форми навчання за освітнім ступенем "бакалавр" зі спеціальностей 205 «Лісове господарство», 201 «Агрономія»
Автори: Кудряшова, К. М.
Рябуха, Г. І.
Шевченко, Л. А.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Головною метою методичних вказівок є систематизація та закріплення теоретичних знань, одержаних здобувачами вищої освіти на лекціях з дисципліни «Біометрія», а також уміння практично використовувати ці знання для вирішення реальних задач при математичній обробці польових або лабораторних даних за допомогою обчислювальної техніки.
Опис: Біометрія : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів ден. форми навчання за освіт. ступенем бакалавр зі спец. 205 «Лісове господарство», 201 «Агрономія» / уклад.: К. М. Кудряшова, Г. І. Рябуха, Л. А. Шевченко. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – 32 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20559
Розташовується у зібраннях:Шевченко Л. А.: навчально-методичні видання
Кудряшова К. М.: навчально-методичні видання
Аграрні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біометрія..pdf665,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.