Дивнич Г. А.: навчально-методичні видання : [12] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024English for Cybersecurity : методичні вказівки з англійської мови професійного спрямування для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальностей 125 "Кібербезпека" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (Частина ІІ)Пермінова, В. А.; Сікалюк, А. І.; Дивнич, Г. А.
2024English for Cybersecurity : методичні вказівки з англійської мови професійного спрямування для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальностей 125 Кібербезпека. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (Частина І)Пермінова, В. А.; Шендерук, О. Б.; Дивнич, Г. А.
2023Література англомовних країн : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 035 «Філологія» освітньо-професійної програми «Англійська мова та переклад» денної форми навчанняЛось, О. В.; Дивнич, Г. А.
2023Вступ до спеціальності : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» освітньої програми «Англійська мова та переклад» ступеня бакалаврДивнич, Г. А.
2023Іноземна мова. COMPUTER SCIENCE 2 : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання спеціальностей 123 "Комп’ютерна інженерія" та 121 "Інженерія програмного забезпечення"Дивнич, Г. А.; Сікалюк, А. І.; Кормільцина, С. Ю.
2022Вступ до спеціальності : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 035 "Філологія", освітньої програми «Англійська мова та переклад»Дивнич, Г. А.
2021Computer engineering : методичні вказівки до практичних занять та для самостійної роботи студентів денної форми навчання спеціальностей 121 "Інженерія програмного забезпечення" та 123 "Комп‘ютерна інженерія" з дисципліни «Іноземна мова»Дивнич, Г. А.
2021University life : методичні вказівки до практичних занять та для самостійної роботи студентів нелінгвістичних спеціальностей з дисципліни «Іноземна мова»Дивнич, Г. А.
2021English for business : методичні вказівки для практичних занять слухачів курсів професійної перепідготовки за проєктом NUPASS з дисципліни «Англійська мова в бізнесі» (рівень А1-А2)Дивнич, Г. А.
2019University life : методичні вказівки для самостійної роботи студентів нелінгвістичних спеціальностей з дисципліни «Іноземна мова»Дивнич, Г. А.
2019Англійська мова : методичні вказівки до практичних занять для студентів денної форми навчання спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»Дивнич, Г. А.
2018Англійська мова : методичні вказівки для навчання спілкування у ситуації «University life» для студентів І курсу нелінгвістичних спеціальностейДивнич, Г. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12