Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Замай Жанна Василівна
Замай Ж. В.: дисертації та автореферати
Замай Ж. В.: доповіді, тези доповідей
Замай Ж. В.: монографії
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Замай Ж. В.: наукові статті
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"
Цибуля, С. Д.
;
Хребтань, О. Б.
;
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Костенко, І. А.
2021
Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
;
Замай, Ж. В.
;
Іваненко, К. М.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2021
Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська»
Замай, Ж. В.
;
Боровик, С. Г.
;
Костенко, І. А.
;
Пасов, Г. В.
;
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
Перегляд
Автор
4
Замай, Ж. В.
3
Хребтань, О. Б.
2
Гуменюк, О. Л.
2
Костенко, І. А.
1
Боровик, С. Г.
1
Буяльська, Н. П.
1
Волкова, Р. М.
1
Пасов, Г. В.
1
Іваненко, К. М.
Тема
1
автоматизація
1
водопідготовка
1
зворотний осмос
1
показники і нормативи якості питн...
1
порошок броколі та цвітної капусти
1
програма Exel
1
фортифікація
1
хліб пшеничний
1
цедра лимона
1
інноваційний компонент
.
< попередня
далі >
за датою випуску
4
2021