Пономаренко С. І.: навчально-методичні видання : [13] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Публічне управління та адміністрування : методичні вказівки з науково-педагогічної практики для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівняФіліпова, Н. В.; Пономаренко, С. І.; Руденко, О. М.
2022Публічне управління та адміністрування : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Публічне управління та адміністрування" спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" освітнього ступеню "бакалавр"Пономаренко, С. І.; Філіпова, Н. В.
2021Програма наскрізної практичної підготовки для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент»Косач, І. А.; Пономаренко, С. І.
2018Публічне управління та адміністрування : методичні вказівки до виконання випускної кваліфікаційної роботи студентами освітнього ступеню «магістр»Пономаренко, С. І.; Філіпова, Н. В.; Руденко О.М.
2020Публічне управління та адміністрування : методичні вказівки до проходження управлінської практики для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню "бакалавр"Пономаренко, С. І.; Філіпова, Н. В.
2020Публічне управління та адміністрування : методичні вказівки до проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр».Пономаренко, С. І.; Філіпова, Н. В.
2020Публічне управління та адміністрування : методичні вказівки до проходження управлінської практики для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню "бакалавр"Пономаренко, С. І.; Філіпова, Н. В.
2020Менеджмент : методичні вказівки до навчальної практики «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр»Пономаренко, С. І.; Філіпова, Н. В.
2020Публічне управління та адміністрування : методичні вказівки до навчальної практики «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр»Пономаренко, С. І.; Філіпова, Н. В.
2019Менеджмент організацій і адміністрування у виробничій сфері : метод. вказівки з виконання випуск. кваліф. роботи студентами освіт. ступеню «бакалавр»Косач, І. А.; Пономаренко, С. І.; Руденко О.М.
2018Менеджмент організацій і адміністрування у виробничій сфері : методичні вказівки до проходження виробничої та управлінської практики для студентів спеціальності 073 «Менеджмент»Пономаренко, С. І.; Ітченко, Д. М.
2018Менеджмент організацій і адміністрування у виробничій сфері : методичні вказівки з виконання випускної кваліфікаційної роботи студентами освітнього ступеню «магістр»Пономаренко, С. І.; Косач, І. А.
2016Модуль «Фінансовий розрахунок і фінансове планування» дисципліна «Фінанси підприємств»Гонта, О. І.; Пономаренко, С.; Ремньова, Л. М.; Холявко, Н. І.; Шкарлет, С. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13

Перегляд

за датою випуску