Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24097
Назва: Банківська система : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни «Банківська система» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" (денної форми навчання)
Автори: Дубина, М. В.
Садчикова, І. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Мета розрахункової роботи (РР): ознайомлення з механізмами поповнення маси грошей в обігу і факторами, що впливають на формування пропозиції грошей; набуття практичних навичок побудови аналіз моделі мультиплікативного розширення депозитних грошей банківською системою.
Опис: Банківська система : метод. вказівки до виконання розрах. роботи з дисципліни «Банківська система» для здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" (ден. форми навчання) / уклад.: М. В. Дубина, І. В. Садчикова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 25 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24097
Розташовується у зібраннях:Садчикова (Cидоренко) Ірина Володимирівна
Дубина Максим Вікторович
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Банківська система..pdfНавчально-методичне видання515,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.