Дубина Максим Вікторович : [102] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 102
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Сутність та особливості формування поведінки домогосподарств на ринку фінансових послугДубина, М. В.; Тарасенко, А. В.; Тарасенко, О. О.
2023Забезпечення сталого розвитку України в умовах невизначеності та турбулентності зовнішнього середовищаДубина, М. В.; Сердюк, Д.
2023Концептуальні положення використання RegTech-технологій у регулюванні процесів цифровізації фінансових установХолявко, Н. І.; Дубина, М. В.
2023Теоретичні положення обґрунтування сутності фінансової нестабільностіДубина, М. В.; Поцелуйко, І.
2024Фінансова економетрика І : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»Дубина, М. В.; Кальченко, О. М.; Садчикова, І. В.
2024Кредитний менеджмент : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» галузі знань 07 – Управління та адміністрування спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" усіх форм навчанняДубина, М. В.; Садчикова, І. В.
2023Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки до підготовки до атестаційного (державного кваліфікаційного) іспиту з фаху для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"Дубина, М. В.; Панченко, О. І.; Садчикова, І. В.; Шпомер, Т. О.
2023Організаційно-економічний механізм розвитку сфери охорони здоров’я: сутність, морфологія та специфічні особливості функціонуванняДубина, М. В.; Сердюк, Д.
2023Статистика у фінансах : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»Кальченко, О. М.; Дубина, М. В.
2023Забезпечення соціальним житлом як складова житлової політики України в умовах євроінтеграціїРоговий, А. В.; Дубина, М. В.
2022Сучасні тенденції цифровізації регіональних економічних системДубина, М. В.
2022Роль домогосподарств у розвитку ринку фінансових послуг УкраїниДубина, М. В.; Попело, О. В.; Холявко, Н. І.
2022Теоретичні положення обґрунтування сутності категорії «кредитний менеджмент банку»Дубина, М. В.; Лобко, О.
2022Розвиток ринку фінансових послуг в умовах становлення цифрової економіки : колективна монографіяНаціональний університет «Чернігівська політехніка»
2022Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки з навчальної практики для здобувачів вищої освіти 2 курсу освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування спеціальності" 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"Кальченко, О. М.; Садчикова, І. В.; Дубина, М. В.; Парубець, О. М.; Панченко, О. І.
2022Сучасні інформаційні технології на ринку фінансових послуг УкраїниХолявко, Н. І.; Попело, О. В.; Дубина, М. В.; Тарасенко, А. В.
2022Сучасні тенденції розвитку платіжної системи в умовах діджиталізації банківських установ в УкраїніКравченко, А. О.; Дубина, М. В.
2022Роль цифрових технологій у розвитку кредитних рейтингових агентствМурашковська, І. А.; Дубина, М. В.
2022Теоретичні положення функціонування ринку кредитних послугПоцелуйко, І. В.; Решетилов, Д. С.; Дубина, М. В.
2021Digitization of the financial services marketМекшун, В. С.; Дубина, М. В.; Литвин, С. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 102