Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшенич-ного хлібаЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Пасов, Г. В.
2021Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська»Замай, Ж. В.; Боровик, С. Г.; Костенко, І. А.; Пасов, Г. В.; Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.
2021Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до організації самостійної роботи і проведення практичних занять здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»Замай, Ж. В.; Цибуля, С. Д.; Пасов, Г. В.
2021Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до ви-конання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи для здобува-чів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології».Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Цибуля, С. Д.
2021Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технологіїКальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Цибуля, С. Д.