Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23365
Назва: Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології
Автори: Кальченко, В. В.
Пасов, Г. В.
Цибуля, С. Д.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Опис: Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології / уклад. : В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 24 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23365
Розташовується у зібраннях:Технічні науки
Кальченко В. В.: навчально-методичні видання
Пасов Г. В.: навчально-методичні видання
Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4094 0.pdfметодичні вказівки1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.