Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24313
Назва: Проєкт конструкції покрівлі складу для зберігання харчових продуктів
Автори: Ятченко, Я. Г.
Гречка, В. М.
Ключові слова: проєкт
конструкція
покрівля
склад
харчовий продукт
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Основною сферою використання ферм є конструювання металевих каркасів для навісів і різних будівель. Крім того, за допомогою таких конструкцій виконується захист значних площ від сонця і атмосферних опадів. В задумці проєкту лежить проєктування складу для зберігання харчових продуктів.
Опис: Ятченко, Я. Г. Проєкт конструкції покрівлі складу для зберігання харчових продуктів / Я. Г. Ятченко ; наук. кер. В. М. Гречка // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 34-36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24313
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34-36.pdfНаукова доповідь772,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.