Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24577
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуса, І. С.-
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.date.accessioned2021-12-06T08:12:31Z-
dc.date.available2021-12-06T08:12:31Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/24577-
dc.descriptionРуса, І. С. Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві / І. С. Руса ; наук. кер. Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 292-293.en_US
dc.description.abstractПроаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що використання цикорію, зніту вузьколистого та м’яти перцевої в технології хлібобулочних виробів є актуальною науково - практичною задачею.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectрослинна сировинаen_US
dc.subjectхлібобулочне виробництвоen_US
dc.subjectцикорійen_US
dc.titleДеякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництвіen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
292-293.pdfНаукова доповідь291,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.