Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24577
Назва: | Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві |
Автори: | Руса, І. С. Денисова, Н. М. |
Ключові слова: | рослинна сировина хлібобулочне виробництво цикорій |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що використання цикорію, зніту вузьколистого та м’яти перцевої в технології хлібобулочних виробів є актуальною науково - практичною задачею. |
Опис: | Руса, І. С. Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві / І. С. Руса ; наук. кер. Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 292-293. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24577 |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
292-293.pdf | Наукова доповідь | 291,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.