Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24577
Назва: Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві
Автори: Руса, І. С.
Денисова, Н. М.
Ключові слова: рослинна сировина
хлібобулочне виробництво
цикорій
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Проаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що використання цикорію, зніту вузьколистого та м’яти перцевої в технології хлібобулочних виробів є актуальною науково - практичною задачею.
Опис: Руса, І. С. Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві / І. С. Руса ; наук. кер. Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 292-293.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24577
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
292-293.pdfНаукова доповідь291,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.