Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24579
Назва: Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока
Автори: Картак, О. В.
Замай, Ж. В.
Ключові слова: дослідження
суха закваска
виробництво
йогурт
вівсяне молока
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було теоретичне та експериментальне обґрунтування заміни коров’ячого молока на вівсяне молоко в технології виробництва йогурту.
Опис: Картак, О. В. Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока / О. В. Картак ; наук. кер. Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 293-294.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24579
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
293-294.pdfНаукова доповідь303,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.