Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24579
Назва: | Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока |
Автори: | Картак, О. В. Замай, Ж. В. |
Ключові слова: | дослідження суха закваска виробництво йогурт вівсяне молока |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було теоретичне та експериментальне обґрунтування заміни коров’ячого молока на вівсяне молоко в технології виробництва йогурту. |
Опис: | Картак, О. В. Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока / О. В. Картак ; наук. кер. Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 293-294. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24579 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
293-294.pdf | Наукова доповідь | 303,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.