Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24584
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитренко, О. В.-
dc.contributor.authorЧмель, О. П.-
dc.date.accessioned2021-12-06T09:36:52Z-
dc.date.available2021-12-06T09:36:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/24584-
dc.descriptionДмитренко, О. В. Селекція озимої пшениці в Україні / О. В. Дмитренко ; наук. кер. О. П. Чмель // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 305-307.en_US
dc.description.abstractСеред селекційних установ країни Полтавський селекційний центр єдиний, що працює над проблемами зимостійкості. Тому, створені сорти володіють найвищою зимостійкістю серед сортів включених до Реєстру сортів рослин України, що багаторазово було перевірено жорсткими умовами перезимівлі. Успіхи в селекції пшениці м’якої озимої пов’язані зі збільшенням частки біомаси, зосередженої в зерні. Тому, в науковій лабораторії працюють над забезпеченням максимального перерозподілу пластичних речовин на користь господарсько- корисних органів, використовуючи збільшення до певної величини таких індексів, як збиральний, атракції, мікророзподілу та ін., скорочення кількості і розмірів вегетативних органів, що не працюють на продуктивність — підгони, пасинки, непродуктивні пагони та ін.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectcелекціяen_US
dc.subjectозима пшеницяen_US
dc.subjectзбудник хворобиen_US
dc.titleСелекція озимої пшениці в Україніen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
305-307.pdfНаукова доповідь316,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.