Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24808
Назва: Автономні автоматизовані станції моніторингу з комбінованим джерелом живлення
Автори: Новик, К. С.
Ключові слова: автономні станції моніторингу
комбіноване джерело живлення
вітрогенератор
фотоелектричний перетворювач
аналіз енергопотенціалу
autonomous monitoring stations
combined power source
wind generator
photoelectric converter
energy potential analysis
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Мета – підвищення ефективності системи живлення автономних автоматизованих станцій моніторингу за рахунок обґрунтування комбінованої структури з використанням фотоелектричних панелей та малопотужних вітрогенераторів. Автономні гідрометеорологічні станції моніторингу з кожним роком все ширше використовується як Україні та і в світі. Структура станцій моніторингу та типи вимірювальних перетворювачів залежить від її призначення та безпосередньо впливає на параметри джерела живлення. Запропоновано алгоритм моделювання фізичних процесів, який дозволяє обрати оптимальну потужність фотоелектричних панелей та вітрогенераторів. Запропонований алгоритм враховує погодження графіків генерації та споживання енергії в рамках автономної станції моніторингу та статистичний аналіз інформації сайту NASA.
Опис: Новик, К. С. Автономні автоматизовані станції моніторингу з комбінованим джерелом живлення : випускна кваліфікаційна робота : 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" / К. С. Новик ; керівник роботи М. В. Мошель ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра електричної інженерії та інформаційно – вимірювальних технологій. – Чернігів, 2021. – 68 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24808
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новик К.С..pdfВипускна кваліфікаційна робота2,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.