Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24839
Назва: Розвиток внутрішнього і в’їзного туризму в Україні до 2022 року
Автори: Ломонос, Р. І.
Ключові слова: моніторинг
туристична індустрія
фінансово-економічні процеси
інтеграція
туристична сфера
світова індустрія туризму
monitoring
tourism industry
financial and economic processes
integration
tourism
global tourism industry
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є процес розвитку внутрішнього і в’їзного туризму в Україні до 2022 року. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є механізм функціонування внутрішнього та в’їзного туризму в Україні. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження розвитку ринку внутрішнього і в’їзного туризму в Україні до 2022 року та визначення проблем і розроблення практичних рекомендацій з покращення процесу розвитку внутрішнього і в’їзного туризму в Україні. Завданнями кваліфікаційної роботи є: дослідити поняття та форми внутрішнього і в’їзного туризму; визначити фактори впливу на розвиток внутрішнього і в’їзного туризм; ознайомитися з міжнародним та державним регулюванням внутрішнього і в’їзного туризму; проаналізувати сучасний стан туристичної сфери України; оцінити потенціалу розвитку внутрішнього і в’їзного туризму в Україні; провести оцінку ефективності функціонування ринку внутрішнього і в’їзного туризму в Україні; обґрунтувати основні напрямки розвитку внутрішнього і в’їзного туризму в Україні. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо впровадження заходів, що дадуть змогу підвищити ефективність функціонування ринку внутрішнього і в’їзного туризму в Україні, та створити можливості щодо інтеграції України в світову індустрію туризму.
Опис: Ломонос, Р. І. Розвиток внутрішнього і в’їзного туризму в Україні до 2022 року : випускна кваліфікаційна робота : 242 «Туризм» / Р. І. Ломонос ; керівник роботи А. В. Роговий ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра туризму . – Чернігів, 2021. – 116 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24839
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР Ломонос_Р_І_2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.