Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24854
Назва: Організація захищеного віддаленого доступу до локальної мережі підприємства
Автори: Лещенко, С. В.
Ключові слова: інформаційна безпека
комп’ютерні мережі
кібератаки
вразливості
загрози
захист інформації
захищені комп’ютерні мережі
віртуальні приватні мережі
information security
computer networks
cyber attacks
vulnerabilities
threats
information security
secure computer networks
virtual private networks
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Мета кваліфікаційної роботи – організація захищеного віддаленого доступу до локальної мережі підприємства, що дозволить в період карантинних обмежень безпечно приєднуватися до локальної мережі підприємства з віддалених домашніх робочих місць співробітників. Об'єкт дослідження: захист інформації в комп’ютерних мережах. Предмет дослідження: захищені комп’ютерні мережі. Результати та новизна. Під час виконання роботи було опрацьовано технічну документацію, наукову літературу та інші інформаційні джерела ф сфері захисту інформації під час організації захищеного віддаленого доступу. Досліджені найрозповсюдженіші сьогодні технології забезпечення анонімності під час відда- леного доступу до мережі (ОС Tails OS, Tor-мережі, І2Р-мережі, Darknet, VPN) та обрано ну надійнішу з них. Було розглянуто особливості реалізації відділеного доступу на основі VPN-технологій, методи захисту інформації в віртуальних приватних мережах та протоколи на основі яких будуються VPN. Практичним результатом виконання роботи є захищений віддалений доступ до локальної мережі підприємства, що в умовах карантинних обмежень пов’язаних з коронавірусом дозволяє підвищити рівень захищеності інформації що передається під час віддаленого доступу співробітників до локальної мережі підприємства зі свої домашніх віддалених робочих місць.
Опис: Лещенко, С. В. Організація захищеного віддаленого доступу до локальної мережі підприємства : випускна кваліфікаційна робота : 125 "Кібербезпека" / С. В. Лещенко ; керівник роботи Ю. М. Ткач ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра кібербезпеки та математичного моделювання . – Чернігів, 2021. – 65 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24854
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лещенко_магістр_2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.