Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24863
Назва: | Технологія готельної справи : практикум (методичні вказівки до виконання практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 242 «Туризм») |
Автори: | Гонта, О. І. Безуглий, І. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
Опис: | Технологія готельної справи : практикум (метод. вказівки до виконання практ. завдань та самост. роботи для здобувачів освіти першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 242 «Туризм») / уклад.: О. І. Гонта, І. В. Безуглий. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 61 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24863 |
Розташовується у зібраннях: | Безуглий І. В.: навчально-методичні видання Гонта О.І.: навчально-методичні видання Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія готельної справи.pdf | Навчально-методичне видання | 2,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.