Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24863
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГонта, О. І.-
dc.contributor.authorБезуглий, І. В.-
dc.date.accessioned2022-01-01T12:44:39Z-
dc.date.available2022-01-01T12:44:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/24863-
dc.descriptionТехнологія готельної справи : практикум (метод. вказівки до виконання практ. завдань та самост. роботи для здобувачів освіти першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 242 «Туризм») / уклад.: О. І. Гонта, І. В. Безуглий. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 61 с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleТехнологія готельної справи : практикум (методичні вказівки до виконання практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 242 «Туризм»)en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Безуглий І. В.: навчально-методичні видання
Гонта О.І.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія готельної справи.pdfНавчально-методичне видання2,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.