Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24863
Назва: Технологія готельної справи : практикум (методичні вказівки до виконання практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 242 «Туризм»)
Автори: Гонта, О. І.
Безуглий, І. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Опис: Технологія готельної справи : практикум (метод. вказівки до виконання практ. завдань та самост. роботи для здобувачів освіти першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 242 «Туризм») / уклад.: О. І. Гонта, І. В. Безуглий. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 61 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24863
Розташовується у зібраннях:Безуглий І. В.: навчально-методичні видання
Гонта О.І.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія готельної справи.pdfНавчально-методичне видання2,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.