Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24923
Назва: Особливості соціально-психологічної корекції порушень комунікативної взаємодії у дітей з вадами мовлення
Автори: Горна, В. А.
Ключові слова: комунікативна взаємодія
порушення комунікативної взаємодії
соціальний супровід сімей
соціальний працівник
communicative interaction
violation of communicative interaction
social support of families
social worker
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі було розглянуто порушення комунікативної взаємодії та соціальну роботу по супроводу сімей, що мають дітей з порушеннями комунікативної взаємодії, визначено підходи щодо дослідження поняття комунікативної взаємодії у дітей та формування супроводу сімей, що мають дітей з порушеннями комунікативної взаємодії. Зазначено, що на майбутніх соціальних працівників є вплив багатьох зовнішніх факторів, із якими їм потрібно завчасно уміти справлятися при роботі із сім’ями, що мають дітей з порушеннями комунікативної взаємодії. З’ясовано, що КУ Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» надає послуги таким сім’ям. Соціальні працівники Центру працюють над собою, адже від роботи над собою та постійному отриманні знань залежить доля тих, хто потребує допомоги.
Опис: Горна, В. А. Особливості соціально-психологічної корекції порушень комунікативної взаємодії у дітей з вадами мовлення : випускна кваліфікаційна робота : 231 "Соціальна робота" / В. А. Горна ; керівник роботи В. М. Філіпович ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра креативних індустрій та соціальних інновацій. – Чернігів, 2021. – 81 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24923
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горна В. А.-магістр-2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота809,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.