Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24925
Назва: Саморегуляція як чинник психологічного благополуччя соціального працівника
Автори: Римар, К. В.
Молід, К. В.
Ключові слова: саморегуляція
соціальний працівник
стресостійкість
феномен
професійна діяльність
self-regulation
social worker
stress resistance
phenomenon
professional activity
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Проблема саморегуляції людини, безперечно, одна з найбільш актуальних в сучасній психології тем для соціальних працівників, адже вони щодня мають справи з різними людьми, які мають свої специфічні особливості та проблеми в житті. Мабуть, це пов’язано з практичними потребами сучасного суспільства та об’єктивною логікою розвитку наукових знань, з особливостями його сучасних парадигм. У теоретичній частині представлено концептуальні підходи до визначення поняття саморегуляції, способи, форми використання та функції саморегуляції, формування саморегуляції як професійно важливої якості соціальних працівників. Також вказали, що саморегуляція є чинником стресостійкості особистості. У практичній частині досліджено особливості питань саморегуляції соціальних працівників та запропоновано рекомендації щодо застосування прийомів і методів саморегуляції соціальних працівників. Практичне значення отриманих результатів полягає: у розробці тренінгу та методичних рекомендацій по саморегуляції соціальних працівників.
Опис: Римар, К. В. Саморегуляція як чинник психологічного благополуччя соціального працівника : випускна кваліфікаційна робота : 231 "Соціальна робота" / К. В. Римар, К. В. Молід ; керівник роботи В. М. Філіпович ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра креативних індустрій та соціальних інновацій. – Чернігів, 2021. – 84 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24925
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Римар К. В., Молід К. В.-магістр-2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота789,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.