Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24936
Назва: Вплив соціальних мереж на соціалізацію молоді в сучасному соціумі
Автори: Петенок, А. В.
Ключові слова: комунікація
молодь
соціальні мережі
соціалізація молоді
communication
youth
social networks
socialization of youth
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі автором було розглянуто особливості використання молоддю соціальних мереж та те, які серед молоді є найбільш популярними, проаналізовано скільки годин на добу проводять користувачі в соціальних мережах, з яких пристроїв заходять та яка у них була б реакція, якщо соціальні мережі заборонили б. Автором зазначено, що є соціальні мережі, які найбільш популярні, а є ті, які користуються меншою популярністю. З’ясовано, що при користуванні соціальним мережами є багато як позитивного, так і негативного, тому у своїх рекомендаціях автор наводить перелік того, чого потрібно дотримуватися сучасній молоді, щоб їх комунікація через соціальні мережі не завдавала шкоди. Було перевірено шляхом опитування, що є соціальні мережі, яким користувачі надають меншу перевагу, що пов’язано із важкістю для комунікації та незручності. Загалом автору вдалося досягти поставлених завдань та продемонструвати, як відбувається комунікація молоді через соціальні мережі та які це має перспективи і шляхи розвитку.
Опис: Петенок, А. В. Вплив соціальних мереж на соціалізацію молоді в сучасному соціумі : випускна кваліфікаційна робота : 231 "Соціальна робота" / А. В. Петенок ; керівник роботи Т. М. Децюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра соціальної роботи. – Чернігів, 2021. – 89 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24936
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петенок А.В. кваліфікаційна робота МСРп-201.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.