Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25014
Назва: Iнформацiйна комп'ютерна система контролю успiшностi в навчальних закладах
Автори: Склярова, Д. Ю.
Ключові слова: PHP
JavaScript
HTML
CSS
JQUERY
Bootstrap
YII2
MYSQL
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об’єктом розробки є iнформацiйна комп'ютерна система контролю успiшностi в навчальних закладах. Метою даної роботи є створення інформаційної системи у вигляді веб- додатку, який дозволяє зручно виставляти оцінки студентам, переглядати їх, підводити підсумки навчання в цілому. Результат розробки представлено у вигляді сукупності програмних документів, наведених у додатках до проекту. Результатом роботи є реалізація таких можливостей додатку: − створення БД будь-якої структури навчального закладу; − вхід до особистого кабінету з функціями обмеженими типом користувача; − створення та контроль різних типів оцінювання, підсумкових таблиць та рейтингів; Програма має сучасний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що відображається в браузері та проста в використанні. При створенні програми, було використано середовище розробки PhpStorm, мови програмування PHP та JavaScript, фреймворк Yii2, бібліотека jQuery, стандартна мова розмітки веб-сторінок в Інтернеті HTML, спеціальна мова, що використовується для опису зовнішнього вигляду сторінок CSS та набір інструментів Bootstrap. Для зберігання даних використовується СУБД MySQL. Робота інформаційної системи можлива майже у будь-якій операційній системі та підтримується всіма сучасними браузерами. Подальша розробка додатку можлива в сторону розширення функціоналу, покращення інтерфейсу та реалізації кросс-платформності. Робота має практичну цінність. Розрахунок економічної цінності не проводився.
Опис: Склярова, Д. Ю. Iнформацiйна комп'ютерна система контролю успiшностi в навчальних закладах : випускна кваліфікаційна робота : 123 "Комп’ютерна інженерія" / Д. Ю. Склярова ; керівник роботи А. І. Роговенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра інформаційних та комп’ютерних систем. – Чернігів, 2021. – 53 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25014
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Склярова-магістр-2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.