Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25043
Назва: Ринок туристичного страхування в сучасних умовах
Автори: Мельник, В. О.
Ключові слова: туризм
страхування
страхова компанія
турфірма
медичне страхування
tourism
insurance
insurance company
travel agency
medical insurance
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження КР є система відносин, яка формується в процесі впровадження страхового захисту у сфері туризму. Об’єктом дослідження виступає страхова діяльність у туристичні сфері. Мета кваліфікаційної роботи полягає в визначенні напрямків удосконалення вітчизняного ринку туристичного страхування в сучасних умовах на основі вивчення особливостей теорії і практики організації страхового захисту в туристичній сфері. Завданнями роботи є: вивчити теоретичні основні принципи страхування в туристичному бізнесі, дати характеристику ринку страхування в туризмі, встановити труднощі розвитку страхової галузі, встановити тенденції та можливості розвитку страхування в туристичній галузі. За результатами дослідження сформульовані висновки щодо ринку туристичного страхування в Україні та надані рекомендації для його вдосконалення. Одержані результати можуть бути використані у вищих навчальних закладах при розробці навчальних дисциплін «Страхування в туризмі», «Туристичне краєзнавство», на туристичних підприємствах, на курсах з підготовки майбутніх фахівців.
Опис: Мельник, В. О. Ринок туристичного страхування в сучасних умовах : випускна кваліфікаційна робота : 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / В. О. Мельник ; керівник роботи О. І. Панченко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2021. – 100 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25043
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник_магістр_ФБСС_2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.