Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25142
Назва: Організація обліку, аналіз та аудит розрахунків з оплати праці
Автори: Євлаш, Т. М.
Ключові слова: облік
аналіз
контроль
аудит
оплата праці
oрганізація обліку
табель
фонд оплати праці
розрахунки з оплати праці
accounting
analysis
control
audit, remuneration
organization of accounting
payroll
payroll
payroll
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено економічну сутність оплати праці та фонду оплати праці, наведено особливості організації обліку праці та розрахунків з оплати праці, визначені організаційні засади аудиту розрахунків з оплати праці, розглянуті основні нормативно-правові акти, що регулюють трудові відносини та ведення обліку розрахунків з оплати праці. Наведена фінансово-економічна характеристика діяльності СВК «Зоря», на матеріалах якого розглянуто об'єкт дослідження. Оцінена організація облікового процесу на підприємстві в цілому, а також обліку робочого часу, виробітку та розрахунків з оплати праці, проаналізовано стан і рух трудових ресурсів, ефективність їх використання та особливості формування фонду оплати праці. Розроблені рекомендації щодо вдосконалення облікової політики та аудиторських процедур щодо розрахунків з оплати праці на підприємстві. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо: уточнення змісту Наказу про облікову політику шляхом доповнення інформацією про програми виплат працівникам, способів здійснення розрахунків з працівниками щодо оплати праці, строків виплати заробітної плати, документального оформлення розрахунків з оплати праці тощо; затвердження Положення про оплату праці працівників з відповідним додатками про годинні тарифні ставки працівників, оклади працівників, яким не присвоєно кваліфікаційні розряди, перелік доплат і надбавок до тарифних ставок і посадових окладів, відповідальність за порушення дисципліни та невиконання посадових обов’язків; внесення доповнень до посадових інструкцій бухгалтерів у частині обліку розрахунків з оплати праці на підприємстві; змісту плану і програми аудиту розрахунків з оплати праці та ін.
Опис: Євлаш, Т. М. Організація обліку, аналіз та аудит розрахунків з оплати праці» : автореферат кваліфікаційної роботи : 071 «Облік і оподаткування» / Т. М. Євлаш ; керівник роботи Т. В. Клименко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2021. – 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25142
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Євлаш_магістр_БООА_2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота309,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.