Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25143
Назва: Бухгалтерський та управлінський облік витрат та аналіз їх впливу на фінансові результати підприємства
Автори: Єрашова, І. С.
Ключові слова: бухгалтерський облік
управлінський облік
витрати, аналіз
мінімізація
ефективність
прибуток, контроль
звітність
система
рентабельність
собівартість
дяльність
аccounting
Managerial Accounting
costs
analysis
minimization
efficiency
profit
control
reporting reporting system profitability cost activity
reporting
system
profitability
cost
activity
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено економічну суть витрат комунальних підприємств та їх вплив на фінансові результати. Було розглянуто склад витрат, їх класифікацію, форми внутрішнього та зовнішнього регулювання. Розглянуто тенденції розвитку та особливостей діяльності комунальних підприємств, оцінено їх ринок збуту та основних споживачів. Проведено аналіз основних економічних показників діяльності комунального підприємства «Чернігівводоканал». В ході проведення аналізу було оцінено облікову політику комунального підприємства, розглянуто систему обліку витрат, оцінено склад організаційної системи управління. За результатами аналізу було розроблено висновки ефективності діяльності та запропоновано рекомендації по удосконаленні організаційних методів обліку витрат. За результатами дослідження було прийнято наступні висновки: про розробку графіку документообігу витрат на комунальному підприємстві, впровадження центрів відповідальності, впровадження внутрішнього контролю обліку витрат,впровадження показників розрахунку оптимальної кількості затрат.
Опис: Єрашова, І. С. «Бухгалтерський та управлінський облік витрат та аналіз їх впливу на фінансові результати підприємства : автореферат кваліфікаційної роботи : 071 «Облік і оподаткування» / І. С. Єрашова ; керівник роботи К. В. Гнедіна ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2021. – 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25143
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єрашова_магістр_БООА_2021.pdfАвтореферат360,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.