Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25144
Назва: Організація бухгалтерського обліку та оподаткування фізичних осіб-підприємців
Автори: Здрілько, H. В.
Ключові слова: фізична особа-підприємець
спрощена система обліку
єдиний податок
книга обліку доходів та витрат
податкова декларація з єдиного податку
natural person-entrepreneur
simplified accounting system
single tax
income and expense ledger
single tax return
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню теоретичних, методичних і практичних положень організації бухгалтерського обліку та оподаткування у фізичних осіб-підприємців, а також необхідністю розробки шляхів їх удосконалення. У кваліфікаційній роботі розглядаються сутність, функції і принципи організації бухгалтерського обліку та оподаткування у фізичних осіб підприємців; нормативно-правові акти, які регулюють питання, щодо бухгалтерського обліку та оподаткування у фізичних осіб підприємців. Визначено сутність поняття фізичної особи-підприємця. Розкривається питання динаміки кількості та структури фізичних осіб- підприємців в Україні. Загальна характеристика статутної діяльності підприємства, розглянуто систему бухгалтерського обліку та оподаткування. Було проаналізовано фінансово-економічні показники діяльності підприємства. За результатами дослідження сформульовані висновки щодо теоретичних та нормативно-методичних основ організації бухгалтерського обліку та оподаткування у фізичних осіб-підприємців. Одержані результати можуть бути використані для удосконалення діяльності підприємства та системи бухгалтерського обліку і що сприятиме підвищенню якοсті οблікοвοгο прοцесу, визначенню дοстοвірнοї велечини сοбівартοсті наданих пοслуг та пοзитивнο вплине на кінцевий фінансοвий результат діяльнοсті підприємства.
Опис: Здрілько, H. В. Організація бухгалтерського обліку та оподаткування фізичних осіб-підприємців : автореферат кваліфікаційної роботи : 071 «Облік і оподаткування» / Н. В. Здрілько ; керівник роботи Ю. М. Перетятько ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2021. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25144
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Здрілько_магістр_БООА_2021.pdfАвтореферат342,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.