Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25146
Назва: Організація бухгалтерського обліку з застосуванням автоматизованої системи «SAP ERP»
Автори: Костенко, К. Ю.
Ключові слова: організація бухгалтерського обліку
автоматизація обліку
автоматизована система
інформаційні технології в обліку
SAP ERP
фінансовий облік
управлінський облік
інформаційна система
бухгалтерська система
модуль FI
модуль СО
accounting organization
automation of automated systems
information technology accounted for
financial accounting
management accounting
information systems
accounting systems
CO module
module FI
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У роботі визначено сутність та характеристики автоматизованих інформаційних систем в обліку. Проведено порівняння різних інформаційних систем для ведення бухгалтерського обліку, розглянуто особливості організації обліку з використанням автоматизованої системи «SAP ERP». Розглянуто нормативно-правове регулювання ведення бухгалтерського обліку акціонерних товариств та автоматизації обліку. Проаналізовано тенденції та проблеми розвитку інформаційних технологій в веденні бухгалтерського обліку в Україні. Наведено фінансово-економічну характеристику АТ «Чернігівобленерго» та досліджено систему бухгалтерського обліку на підприємстві. Проаналізовано особливості організації фінансового та управлінського обліку з використанням «SAP ERP» в АТ «Чернігівобленерго». Проведено загальний аналіз діяльності АТ «Чернігівобленерго». Запропоновані напрями удосконалення системи бухгалтерського обліку в АТ «Чернігівобленерго». Визначено заходи із вдосконалення бухгалтерського обліку з використанням інформаційних систем в АТ «Чернігівобленерго», а також запропоновані напрями підвищення ефективності діяльності АТ «Чернігівобленерго».
Опис: Костенко, К. Ю. «Організація бухгалтерського обліку з застосуванням автоматизованої системи «SAP ERP» : автореферат кваліфікаційної роботи : 071 «Облік і оподаткування» / К. Ю. Костенко ; керівник роботи К. В. Гнедіна ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2021. – 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25146
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Костенко_магістр_БООА_2021.pdfАвтореферат275,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.