Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25147
Назва: Облік і аналіз витрат та калькулювання собівартості продукції на промисловому підприємстві
Автори: Кузьменко, А. В.
Ключові слова: легка промисловість
класифікація витрат
методи калькулювання
собівартість продукції
калькуляція
організація обліку
облікова політика
аналіз
light industry
cost classification
costing methods
cost of production
costing
accounting organization
accounting policy
analysis
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено особливості аналізу витрат на промисловому підприємстві, розглянуто поняття, принципи та особливості обліку витрат та калькулювання собівартості продукції, проведена оцінка бухгалтерського обліку та зроблено аналіз витрат та собівартості продукції, розроблено напрямки удосконалення обліку витрат та калькулювання собівартості продукції, запропоновано шляхи вдосконалення аналізу витрат. Проведено аналіз тенденцій та напрямів розвитку підприємств легкої промисловості України, до якої відноситься досліджуване підприємств. Наведена фінансово-економічна характеристика діяльності ПрАТ “Еліта”, оцінена організація обліку витрат та калькулювання собівартості продукції на підприємстві, а також облікова політика щодо витрат, проаналізовано витрати та калькулювання собівартості продукції на промисловому підприємстві. Розроблені пропозиції, спрямовані на вдосконалення облікової політики в повному обсязі можуть бути використаними в діяльності досліджуваного підприємства. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо: вдосконалення облікової політики підприємства в частині бази розподілу загальновиробничих витрат; удосконалення організації обліку загальновиробничих витрат; запропоновано форми первинного обліку витрат; удосконалення калькулювання собівартості продукції та інші.
Опис: Кузьменко, А. В. Облік і аналіз витрат та калькулювання собівартості продукції на промисловому підприємстві : автореферат кваліфікаційної роботи : 071 «Облік і оподаткування» / А. В. Кузьменко ; керівник роботи В. В. Гливенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2021. – 8 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25147
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кузьменко_магістр_БООА_2021.pdfАвтореферат222,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.