Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25148
Назва: Організація обліку, аналіз та аудит розрахунків з бюджетом з податку на прибуток підприємства
Автори: Кухтій, А. А.
Ключові слова: податок на прибуток
облік
аналіз
розрахунки з бюджетом
прибуток
дохід
витрати
оподаткування
метод
фінансовий результат
income tax
accounting
analysis
calculations with the budget
profit
income
expenses
taxation
method
financial result
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню теоретико- методичних засад і розробці науково-практичних рекомендацій, спрямованих на вдосконалення організації обліку, аналізу та аудиту розрахунків з бюджетом з податку на прибуток підприємства. У роботі розглядаються економічна сутність податку на прибуток підприємства: характеристика понять і порядок визнання у бухгалтерському обліку, визначаються методичні основи аналізу розрахунків з бюджетом з податку на прибуток підприємства, узагальнюються теоретичні основи аудиту розрахунків з бюджетом щодо податку на прибуток підприємства та розглядається нормативно-правове забезпечення обліку і оподаткування податку на прибуток. Надано фінансово-економічну характеристику діяльності на ТОВ «ДП «ЗАВОД РАПІД»; висвітлено особливості організації обліку і оподаткування податку на прибуток ТОВ «ДП «ЗАВОД РАПІД»; проведено аналіз податку на прибуток на ТОВ «ДП «ЗАВОД РАПІД». Виявлено проблеми обліку розрахунків з бюджетом з податку на прибуток на підприємстві та розроблено рекомендації та напрями удосконалення процесів обліку податку на прибуток підприємства. За результатами дослідження сформульовано пропозиції щодо: впровадження внутрішнього контролю та управлінського обліку, запропоновано перехід на більш новішу версію «1С:Бухгалтерія підприємства 8.3», вдосконалення облікової політики та розроблено проект нового розділу Наказу про облікову політику «Організація обліку податкових платежів» та запропоновано субрахунки рахунку 98 «Податкові платежі підприємства» і 64 «Розрахунки за податками й платежами». Основні результати дослідження спрямовані на вдосконалення методики й практики системи організації обліку, аналізу та аудиту розрахунків з бюджетом з податку на прибуток підприємства та можуть бути використані в практичній діяльності ТОВ «ДП «ЗАВОД РАПІД» для вдосконалення організації обліку, аналізу та аудиту розрахунків з бюджетом з податку на прибуток підприємства та підвищення ефективності його діяльності в цілому.
Опис: Кухтій, А. А. Організація обліку, аналіз та аудит розрахунків з бюджетом з податку на прибуток підприємства : автореферат кваліфікаційної роботи : 071 «Облік і оподаткування» / А. А. Кухтій ; керівник роботи О. С. Сакун ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2021. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25148
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кухтій_магістр_БООА_2021.pdfАвтореферат377,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.